Ajankohtaista

Techtextil-messut 2024

Osallistuimme kolmatta kertaa Techtextil-messuille huhtikuun lopussa. Messut järjestetään joka toinen vuosi Frankfurtissa. Viikko oli täynnä hyviä kohtaamisia vanhojen ja uusien tuttujen kanssa, alan innovaatioita ja mielenkiintoisia keskusteluja alan tulevaisuudesta. Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille hienosta viikosta Techtextilessä.  

Haemme vahvistusta vientimyyntiin

Haemme vahvistusta vientimyyntiin. Tehtäväsi on b-to-b projektimyynti pohjoismaisille (Ruotsi, Norja, Tanska ja Viro) tekstiiliteollisuuden yrityksille, jotka valmistavat tuotteita kansainvälisten puolustusvoimien tarpeisiin. Tehtävän pääpaino on uusasiakashankinnassa, mutta hoidat ja kehität myös olemassa olevia asiakassuhteita. Lue lisää: https://tyopaikat.oikotie.fi/avoimet-tyopaikat/sales-manager/1867325  

Kiitos kuluneesta vuodesta

On aika summata kulunutta vuotta ja kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Tänä vuonne investoimme uusiin koneiseen, saimme pitkään odottamamme digitaalisen painokoneen ja osallistuimme Frankfurtin Techtextil-messuille.

Vuosisadan yritys

Pian 120 vuotta toiminut Inka palkittiin vuosisadan yritykseksi marraskuussa Virtain yrittäjäjuhlassa. Otamme vuosisadan yrityspalkinnon ilolla vastaan. Kiitos palkinnosta kuuluu etenkin työntekijöillemme sekä yhteistyökumppaneillemme.

Toimiva johto ostaa Inka Oy:n

Midinvest -rahastot irtautuvat Inka Oy:stä. Midinvest Management Oy:n hallinnoimat rahastot, Kari Haipus ja Markku Penttilä ovat myyneet osakkeensa Inka Oy:n toimivalle johdolle ja Plan Partners Group Oy:lle.