Haemme työntekijöitä

Inka Oy on Itämeren alueella toimiva vuonna 1898 perustettu suomalainen nauhatuotteiden valmistaja. Valmistamme tekstiilinauhoja yrityksille useilla eri toimialoilla kuten vaate- ja kenkäteollisuudelle, puolustusvoimille, suojavälineisiin, auto- ja koneteollisuudelle, lemmikeille, retkeilyyn ja huonekaluihin. Meillä on asiakkaita ympäri maailmaa päämarkkina-alueenamme kuitenkin Pohjoismaat ja Baltia.

 Panostamme erityisesti tuotteiden laatuun ja asiakaspalveluun. Tavoitteenamme on kasvaa kannattavasti ja kestävästi. Tarjoamme työpaikan vanhassa vakavaraisessa yrityksessä ja mahdollisuuden vaikuttaa omiin työtehtäviin.

Haemme nyt työntekijöitä:

 

VARASTOON

Työntekopaikka: Killinkoski, Virrat

Tehtävänimike: Varastotyöntekijä

Palkka: Tekstiili- ja muotialan TES:in mukainen

Kokopäivätyö, työsuhde vakituinen

Kuvaus työtehtävästä: Työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti varaston ja lähettämön eri työtehtävät. Tehtävänäsi on tuotannosta valmistuneiden tuotteiden hyllyttäminen, asiakkaille lähtevien tilausten kerääminen ja pakkaaminen sekä kuljetusten tilaaminen ja muut varaston työtehtävät. Valittu henkilö perehdytetään työtehtäviin.

Vaatimukset: Työtehtävässä vaaditaan tietokoneen käyttötaitoja. Englannin kielen osaaminen ja trukkikortti katsotaan hakijan eduksi.

 

KUTOMOON 2 työntekijää

Työntekopaikka: Killinkoski, Virrat

Tehtävänimike: Kutoja

Palkka: Tekstiili- ja muotialan TES:in mukainen

Kokopäivätyö, työsuhde vakituinen

Kuvaus työtehtävästä: Työtehtäviin kuuluvat tekstiilinauhojen valmistaminen kutomakoneella, kutomakoneiden toimintavarmuuden seuraaminen, tuotteiden laadun seuraaminen, raaka-aineiden lisääminen koneille sekä valmistuneiden tuotteiden raportointi. Valitut henkilöt perehdytetään työtehtäviin.

Vaatimukset: Toivomme mahdollisuutta 2- ja 3-vuorotyöhön tarvittaessa.

 

TUOTEKEHITYKSEEN

Työntekopaikka: Killinkoski, Virrat

Tehtävänimike: Tuotekehittäjä

Palkka: Lähetäthän meille palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä.

Kokopäivätyö, työsuhde vakituinen

Kuvaus työtehtävästä: Työtehtäviin kuuluvat nauhatuotteiden analysointi ja suunnittelu, tuotteiden tuotanto-ohjeiden laatiminen, tuotteiden niisiminen (lankojen pujottaminen kutomakoneille sidospiirroksen mukaisesti) sekä muiden auttaminen kutomakoneiden käytössä. Valittu henkilö perehdytetään työtehtäviin.

Vaatimukset: Sidosopin ja kankaiden rakenteiden tuntemus katsotaan hakijan eduksi. Tarvittaessa koulutamme valitun henkilön työtehtäviin. Toivomme mahdollisuutta 2- ja 3-vuorotyöhön tarvittaessa.

 

Lisätiedot ja hakemukset: Pia Kaartinen, Tehdaspäällikkö pia.kaartinen@inka.fi

Tiedustelut puhelimitse arkisin 9.00-15.00 numerosta 045 321 0211.

Hakuaika umpeutuu 31.08.2022. Potentiaalisia hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

 

Lisätietoja yrityksestä www.inka.fi